Emulsifiantii

Emulsifiantii Danisco se focalizeaza pe adaugarea valorii prin inovatie si suport aplicativ. Divizia este 100% dedicata ingredientelor, facand-o unica printre distribuitorii de emulsifianti.

 

Statutul de cel mai mare furnizor din lume de emulsifianti alimentari reflecta in mare masura munca de pionierat in dezvoltare. Danisco asigura pe baza cunostintelor acumulate solutii care permit producatorilor din industria alimentara sa-si extinda activitatea pentru produsele industriale.


Pentru produse de inalta calitate si productie eficienta, Danisco Emulsifianti este un partener desavarsit. Pe piata nu exista un alt distribuitor cu o gama completa de emulsifianti. Printre principalele produse se regasesc:
♦ Monogliceridele - pure si distilate (DIMODAN)
♦ Esterii acidului acetic cu monogliceridele (ACETEM)
♦ Esterii acidului citric cu monogliceridele (CITREM)
♦ Esterii mono si diacetil tartric ai mono si digliceridelor (DATEM)
♦ Esterii acidului lactic cu monogliceridele (LACTEM)
♦ Esterii poliglicerolului cu acizii grasi(PGE)
♦ Poliglicerolpoliricinoleat (PGPR)
♦ Esterii propilenglicolului cu acizii grasi (PGMS)
♦ Sorbitan monostearat/sorbitan tristearat (SMS/STS)
♦ Stearoil lactilat de sodiu/ calciu(SSL/CSL)
♦ Amestecuri de emulsifianti (gama PS 300 si PS 400)
♦ Amestecuri emulsifianti/grasimi (gama PS 200)
♦ Amestecuri emulsifianti/enzime
♦ Amestecuri emulsifianti/stabilizatori

 

Experienta Danisco de lunga durata si materiile prime naturale, in primul rand grasimile vegetale, glicerolul si acizii organici, dau ceea ce avem nevoie pentru a acoperi o larga varietate de cereri dictate de clienti, de preferintele consumatorilor locali si legislatia nationala.

materiile prime naturale, in primul rand grasimile vegetale, glicerolul si acizii organici, dau ceea ce avem nevoie pentru a acoperi o larga varietate de cereri dictate de clienti, de preferintele consumatorilor locali si legislatia nationala.