DuPont Danisco

Culturi

Danisco Culturs este unul dintre cei mai importanti furnizori din industria produselor de sanatate, a carnii si a produselor lactate, cu ambitia de a deveni lider mondial.

 

Deja, DuPont Danisco indeplineste aproape toate nevoile pentru aplicatiile din industriile fermentative din toata lumea cu:
♦ Gama larga de culturi starter
♦ Culturi probiotice exclusive pentru alimentatie si sanatate
♦ Cea mai larga oferta de culturi de maturare la suprafata si aromatizante pentru specialitati si branzeturi
♦ Oferta completa de culturi de maturare si maturare la suprafata pentru produsele din carne
♦ Oferta completa de culturi pentru produse lactate proaspete fermentate: iaurt, kefir, elben, branza de vaci, smantana
♦ Culturi protective si fermentate pentru aplicatii din industria carnii si a produselor lactate

 

Aplicatiile vaste ale gamei de culturi reflecta dezvoltarea neintrerupta care se potriveste cu tendintele pietii de astazi:
♦ O buna sanatate si cresterea imunitatii organismului
♦ Textura
♦ Aroma
♦ Protectia alimentelor
♦ Dezvoltarea culorii

 

Culturi starter pentru produse lactate

Danisco Culturs este unul dintre distribuitorii de top din industria produselor lactate.
DuPont Danisco acopera cele mai multe nevoi ale pietii cu seriile unice de culturi probiotice destinate obtinerii produselor pentru alimentatia sanatoasa, o gama larga de culturi lactice, culturi de maturare, culturi aromatice pentru branzeturi speciale si industriale si o gama completa de culturi pentru produsele lactate fermentate proaspete.

 

Scopul Diviziei Danisco Culturs este imbunatatirea stilului de viata al consumatorilor prin dezvoltarea unor culturi lactice fundamentale mai sanatoase, mai sigure, mai placute la gust si mult mai usor de utilizat.
Pentru industria branzeturilor, gama noastra de culturi CHOOZIT cuprinde culturi lactice si de maturare, enzime care confera branzeturilor caracteristicile senzoriale necesare, promoveaza solutii eficiente si asigura procese de productie individualizate realizate cu produse individualizate. Culturile CHOOZIT sunt, de asemenea, solutia ideala pentru branza proaspata, smantana si alte produse proaspete fermentate cu caracteristici placute, bine definite.

 

Iaurturile si produsele de tip iaurt capata o textura bine definita, viscozitate si aroma specifica de la culturile lactice pe care le contin. Gama de culturi pentru iaurt YO-MIX este cea mai larga pentru aceste tipuri de produse. Combinate cu retete speciale, aceste culturi permit obtinerea de produse cu textura cea mai cremoasa si mai fina, diferite gusturi si arome satisfacand o gama larga de preferinte locale si nu in ultimul rand beneficii aduse sanatatii consumatorilor.

 

Gama unica de culturi probiotice da garantia producatorilor prin satisfacerea cerintelor consumatorilor pentru produsele nutritionale echilibrate, deosebite si convenabile. Pentru suplimentele nutritionale, probioticele FLORAFIT asigura cele mai inalte standarde de puritate, eficacitate si stabilitate in timp, facandu-le potrivite pentru tablete, capsule sau diverse formule nutritionale. HOWARU este brand-ul pentru culturile noastre probiotice exclusive sustinute de numeroase studii clinice si un suport puternic de marketing.